Groene energie verplicht bij uw bouwaanvraag of ingrijpende verbouwing

Vanaf begin januari 2014 is voor stedenbouwkundige bouwaanvragen of meldingen van elke nieuwe woning, kantoor en school in Vlaanderen verplicht een minimum hoeveelheid energie te halen uit hernieuwbare bronnen. Deze verplichting is ook van toepassing op alle werkzaamheden waarvoor een E-peileis geldt, denken we maar aan een ingrijpende verbouwing van uw woning.

Bij Het Energiehuis kan u terecht voor alle advies en vragen omtrent groene energie en energiezuinig (ver)bouwen. Of bent u van plan een warmtepomp, zonneboiler, zonnepanelen of zonnecollectoren te plaatsen?

Door onze jarenlange ervaring in hernieuwbare energie kunnen wij u bijstaan met raad en daad. Vraag ons een vrijblijvend bezoek of offerte. Ons bedrijf is gelegen in Torhout, maar wij werken in Brugge, Zedelgem, Roeselare, Lichtervelde, enz.. Ook buiten West-Vlaanderen zijn wij actief en zelfs in het buitenland.

Vraag uw offerte online voor zonnepanelen
Bouwplannen of verbouwingsplannen voor ben-wonen of Bijna Energieneutraal Wonen?

Indien u bouwplannen heeft, neem zeker eens contact op met ons team: Het Energiehuis en Ecobouwer. Meer informatie vindt u ook op de website van Ecobouwer te Torhout.

Bezoek de website van Ecobouwer